22/10/2019 L'Oratge L'Oratge


Servicios de la web

Hall

Director Gerent de la Fundació de la Comunitat Valenciana “Observatori Valencià del Canvi Climàtic”

Carlos Sánchez Cerveró

DADES DE CONTACTE

Juan Verdeguer, 16
46024 València
Telèfon: 96.106.15.87
E-mail corporatiu: canviclimatic@canviclimatic.org

RETRIBUCIONS I DECLARACIONS DE BÉNS I DRETS PATRIMONIALS

Retribució anual bruta (sense antiguitat): 55.000 €.

Declaració de béns i drets patrimonials:

BOP 27-11-2018 (pdf descarregar)

TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL

ESTUDIS

- Enginyer Tècnic Agrícola en l'especialitat d'Indústries Agroalimentàries per la Universitat Politècnica de València, 2002.
- Grau en Enginyeria Alimentària i del Medi Rural per la Universitat Politècnica de València, 2017.

BIOGRAFIA

Des de l'any 1995 fins a 2002 he desenvolupat activitat laboral (en el sector privat) vinculat al món de la gestió d'espais esportius. Ocupant diferents càrrecs relacionats amb la seguretat, l'activitat esportiva i la gestió de l'energia i el manteniment. De 2002 a 2003 continue vinculat a la infraestructura esportiva realitzant labors des del sector privat per a diferents municipis, redactant projectes, supervisant obres i gestionant l'àrea d'instal·lacions tècniques, energia i medi ambient. Des de 2003 fins a l'actualitat, he desenvolupat la meua activitat laboral en la Fundació Esportiva Municipal de València, exercint diferents càrrecs (Enginyer Tècnic, Cap de Negociat i Cap de Secció d'Instal·lacions), amb competències sobre el manteniment, gestió de projectes i supervisió de l'execució d'obres, gestió de l'energia, eficiència energètica i polítiques mediambientals.

Des de l'any 2000, i de manera ininterrompuda, sóc formador de cursos de capacitació i divulgació per a organismes públics i privats a nivell local, provincial, autonòmic i universitari, relacionats amb l'àmbit de la infraestructura pública en general, la gestió de l'energia, l'eficiència energètica i sostenibilitat en particular. Així mateix, he sigut corredactor de publicacions relacionades amb el manteniment i disseny d'infraestructura esportiva pública en 2006, 2011 i 2018.

Defensor del medi ambient i apassionat de l'eficiència energètica i l'ús d'energies renovables com a única fórmula de gestió sostenible.

DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA

Graduat en Enginyeria Agroalimentària i del Medi Rural (pdf 2136kb). Enginyer Tècnic Agrícola (pdf 1876kb).


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI