25/06/2019 L'Oratge L'Oratge


Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

TEATRE EL MUSICAL
Majors a escena. Programa certamen de teatre per a persones majors 2019. És temps de... teatre!


Majors a escena. Programa certamen de teatre per a persones majors 2019. És temps de... teatre!

DATA: Del 25 al 27 de juny de 2019.
LLOC: Teatre "El Musical".
HORARI: Una actuació al matí a les 12.00 hores i dues actuacions a la vesprada en horari de 16.30 a 19.00 hores.
El dimarts dia 25 de juny a les 12.00 hores serà la inauguració del Certamen.

L'Ajuntament de València, des de la Regidoria de les Persones Majors convoca el III Certamen de Teatre per a Persones Majors “MAJORS A ESCENA”.

L'objecte del certamen: la representació d'una obra de teatre en valencià o castellà, llengües oficials de la Comunitat Valenciana, de tots els grups de teatre participants.

El principal objectiu és potenciar i incentivar l'activitat artística i creativa de les persones majors, procurant que siga una plataforma que fomente i done suport a les seues inquietuds culturals.

Participen en la 3a edició del certamen 8 grups de teatre pertanyents als CMAPM i 1 un grup teatral de persones majors de la ciutat de València.

Volem que assistisquen un gran nombre de persones i així puguen gaudir de les representacions teatrals, per això, l'entrada en el teatre “El Musical” és lliure i gratuïta tots els dies del Certamen “Majors a escena”.

Programació 25 de juny (pdf 174 kb). Programació 26 de juny (pdf 179 kb). Programació 27 de juny (pdf 177 kb). Programació general (pdf 342 kb).Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI